Thuisgevoel op de werkvloer!

Bent u opzoek naar een specialist op het gebied van bedrijfs- of vastgoedkeukens? Dan bent u bij Evindie Keukens aan het juiste adres!

Als werkgever wilt u graag productief en creatief personeel op de werkvloer. Met een hoogwaardige personeelskeuken van Evindie keukens gaat dit zeker lukken!

Niet enkel particulieren voorzien wij van een droomkeuken ook voor het bedrijfsleven en vastgoedbezitters zijn wij een sterke partner en leveren wij ook seriematig voor woningprojecten. Bent u als eigenaar, (vastgoed)beheerder, projectontwikkelaar, aannemer of binnenhuisarchitect opzoek naar kwalitatieve keukens? Neem dan eens contact met ons op.

Door middel van onze website, instagram en facebook geven wij u graag een indruk van wie wij zijn en wat we wellicht voor u kunnen betekenen. Heeft u plannen om uw bedrijfskeuken te vernieuwen of een compleet nieuwe keuken te laten plaatsen? Wij nodigen u dan graag uit om de mogelijkheden van een bedrijfskeuken met ons te bespreken. Dit kan uiteraard geheel vrijblijvend.

Maak snel uw afspraak via www.evindie.nl/contact
of neem telefonisch contact met ons op 030-8786253

Wilt u alvast inspiratie op doen? Kijk op www.evindie.nl/keukens
Of kijk eens op onze Instagram & facebookpagina! @evindiekeukens