Evindie Keukens IJsselstein groen met wit

Keukens

De keuken wordt vaak de gezelligste plek in het huis genoemd. Omdat deze plek zo bijzonder is, is het van groot belang om een keuken uit te zoeken die perfect bij u en uw gezin past. Modern, landelijk, klassiek, greeploos? Behalve mooi, moet uw keuken vooral functioneel zijn. Of u nu wilt koken, grillen, bakken of stomen, Evindie vertelt u graag over de nieuwe trends en ontwikkelingen op keukengebied. Een keuken kopen is een grote aankoop waar u jarenlang plezier van wilt hebben. Laat u daarom inspireren door onze collectie en aarzel niet om vrijblijvend een afspraak te maken.

Moderne keukens

Of u nu kiest voor lak of glas - een moderne keuken van Evindie maakt indruk door haar zelfbewuste design, extravagante elementen en een hoogwaardige uitvoering. Dankzij de combinatie van verschillende materialen worden moderne keukens nooit saai en zetten ze altijd een optische stap naar de toekomst.

Design keukens

Een designkeuken trekt zelfbewust alle blikken naar zich toe: door sprankelende kleuren, gedurfde materiaalcombinaties en bijzonder veel functionaliteit. Een designkeuken van Evindie overtuigt door een innovatieve architectuur, die ruimtes modern maakt en nieuw leven inblaast. De keuken accentueert uw passie voor unieke en extravagante designs.

Greeploze keukens

Een chique design en strakke fronten maken een opgeruimde, gebalanceerde en rustgevende indruk. Een Evindie keuken zonder grepen accentueert de moderne lifestyle van haar eigenaar zonder zich te veel naar de voorgrond te dringen.

Landelijke keukens

Bent u op zoek naar een vleugje landelijkheid in uw woning? Een keuken in landhuisstijl maakt dat mogelijk. Natuurlijke materialen en gedraaide designs laten u het hectische stadsleven vergeten en doen denken aan het rustigere leven op het platteland. Frisse pasteltinten en natuurkleuren, traditionele patronen, zoals ruiten of bloemendecors, maken van de landhuiskeuken een natuurlijk toevluchtsoord en plek om gezellig samen te zijn.

Klassieke keukens

Eenvoudige elegantie, een heldere vormtaal en praktische functies kenmerken de klassieke keukens van Evindie. De klassieke keuken wordt zo uw trouwe kameraad en ontmoetingsplek voor vele jaren en is aantrekkelijk voor verschillende generaties in de familie.