Over Evindie

Onze passie is het maken van het juiste ontwerp van uw droomkeuken aan de hand van uw wensen en behoeften. Dit doen wij op professionele wijze, zonder concessies te hoeven doen aan noodzakelijke aspecten zoals klantgerichtheid, kwaliteit en service. Evindie Keukens staat garant voor een droomkeuken waar de smaakpapillen al van beginnen te tintelen bij het zien van het eerste ontwerp. De combinatie van kennis, gedrevenheid en onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een goed eindresultaat leveren. Iedere keer opnieuw! Wij spreken niet van service, service is vanzelfsprekend.

Bij Evindie Keukens werken we niet met verkopers, wel met adviseurs die u begeleiden van het eerste gesprek tot de oplevering zodat u uw droomkeuken krijgt waar u jarenlang plezier van zult hebben. Wij zijn trots op ons werk en niets is ons te veel om van uw keuken uw droomkeuken te maken. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u praktische tips geven volledig afgestemd op uw behoefte, voorkeuren, smaak en levenswijze.

Hoewel kwaliteit voorop staat, is de prijs natuurlijk ook van belang. Evindie Keukens gelooft niet in ‘ongeveer’ en ‘vanaf’-prijzen. Wel in ‘exact’ en ‘maatwerk’. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten en diensten, nemen we graag de moeite om samen met u op zoek te gaan naar uw droomkeuken. Dat advies is gratis, uiteraard. En de offerte is geheel vrijblijvend.

Wordt u ook de ster in de keuken? Stel de aankoop van uw droomkeuken niet langer uit en kom een kijkje nemen in ónze keuken!

Stefan Ooms keuken ontwerper