Stopcontacten in het werkblad

Stopcontacten heb je natuurlijk nodig in een keuken. Uiteraard voor de inbouwapparatuur zoals de koelkast, oven of vaatwasser. Daarnaast is het ook belangrijk om na te denken hoeveel extra stopcontacten je nodig hebt voor bijvoorbeeld een koffiezetapparaat of een keukenmachine. En niet te vergeten; we leven in een digitaal tijdperk, dus het opladen van je telefoon of tablet is erg belangrijk, zelfs tijdens het koken! Vaak wordt er gekozen voor een wandcontactdoos op de achterwand van de keuken. Maar wat als je geen stopcontact wilt op je strak gestucte of betegelde achterwand? Dan is een stopcontact in het werkblad van de keuken de ideale oplossing, zeker bij keukens met een kookeiland!

Twist stopcontact

De twist is een subtiel, rond stopcontact verkrijgbaar in het rvs of in het zwart. De naam zegt het al; door het knopje in het midden in te drukken, en tegelijkertijd te draaien worden de stopcontacten zichtbaar! Dit type is ook verkrijgbaar met een USB-aansluiting.

Pop-up stopcontact

Als tweede optie is het stopcontact met een pop-up systeem; door de deksel te kantelen en vervolgens omhoog te trekken, komen de stopcontacten tevoorschijn. De zuil zit verzonken in het werkblad, het is daarom belangrijk om te weten dat dit systeem meer ruimte nodig heeft in de onderkast. Dit type heeft in totaal 3 stopcontacten en is uiteraard ook verkrijgbaar met een USB-aansluiting. Dit stopcontact is te krijgen in het rvs of in het zwart.

Flip stopcontact

Met een druk op dit stopcontact draai je hem om, daardoor komt het contact gedeelte iets hoger te liggen. Dit verkleint het risico dat er vloeistoffen in lopen bij bijvoorbeeld knoeien. Als de flip gesloten is ligt hij mooi geïntegreerd in het werkblad. Verder heb je de beschikking over twee stopcontacten en een USB-aansluiting. Dit type is verkrijgbaar in mat zwart en rvs kleur.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden op het gebied van inbouw stopcontacten dan dat wij nu laten zien. De systemen die wij hier nu laten zien zijn het meest populair. Heeft u meer vragen of wilt u een nieuwe keuken aanschaffen? Kom dan geheel vrijblijvend langs in onze showroom. Of maak snel uw vrijblijvende afspraak via www.evindie.nl/contact