Stomen in uw droomkeuken!

Stomen is een gezonde manier om maaltijden te bereiden en te regenereren zonder geur- of smaakoverdracht. De smaken blijven goed behouden en er gaan geen voedingsstoffen verloren. Door het gebruik van een hoge temperatuur word er waterdamp gecreëerd waardoor het eten langzaam gegaard wordt.

Wat is regenereren?

Regenereren is lekkerder en gezonder dan opwarmen in de magnetron: regenereren is een heel zorgvuldige wijze van opwarmen of ontdooien. Met de regenereerstand op uw stoomoven, voorkomt u dat gerechten uitdrogen en de kwaliteit blijft beter bewaard. Zolang het geen vloeistoffen zijn, is het opwarmen met een stoomoven beter dan met een magnetron.

FullSteam & SteamAssist

De stoomovens met SteamAssist voegt tijdens het bakken ‘gepulseerd’ stoom toe. Hierdoor droogt een bakproduct niet uit. Deze stoomtoevoeging is echter niet genoeg om bijvoorbeeld groenten, vis of aardappelen te kunnen garen.

In een FullSteam oven kunt u koken met stoom. Ook kan deze oven tijdens het bakken stoom toevoegen zoals een SteamAssist oven.

Heeft u meer vragen of bent u van plan om een nieuwe keuken of stoomoven aan te schaffen? Kom dan geheel vrijblijvend langs in onze showroom. Of maak snel uw vrijblijvende afspraak via www.evindie.nl/contact