Stijlvolle keuken en waskamer op maat

Bij Evindie hebben we onlangs een prachtige keuken en bijpassende waskamer afgeleverd, die perfect zijn afgestemd op de behoeften van onze klant. De keuken is voorzien van composiet werkbladen van Dekker Zevenhuizen, een elegante Quooker kraan en een speciaal ontwerp met twee kleuren: mat wit en zand. Deze greeploze keuken straalt moderniteit uit en is uitgerust met bijpassende zandkleurige apparatuur van Samsung en Atag.

Gezellige sfeer met een Barista bar en maatwerk waskamer
Daarnaast hebben we een speciale Barista bar/koffiecorner toegevoegd, waardoor de keuken niet alleen functioneel is, maar ook een gezellige ruimte wordt. De bijpassende waskamer is op maat gemaakt en past perfect bij de sfeer van de keuken, met een focus op natuurlijke tinten en moderne afwerking. Kortom, deze keuken en waskamer hebben alles wat u nodig heeft, met een vleugje luxe en comfort.

Natuurlijk Evindie!
Laat Evindie uw partner zijn bij het verwezenlijken van uw droomruimtes. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw ideeën tot leven kunnen brengen. Met Evindie bent u verzekerd van kwaliteit, vakmanschap en bovenal, een leefomgeving waar u trots op kunt zijn.