Project update: Nieuwbouwproject aan de Nijverheidsweg, IJsselstein

Een terugblik naar september 2023 brengt ons bij het spannende nieuwbouwproject aan de Nijverheidsweg in IJsselstein. Evindie kreeg het voorrecht om deel te nemen aan dit project, waarbij we het keukenontwerp, inclusief aansluiting en montage, verzorgen voor maar liefst 13 bedrijfskeukens in de bedrijfsunits. Dit nieuwbouwproject belooft een ideale omgeving te worden voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, die op zoek zijn naar een representatieve locatie voor hun bedrijf.

Maatwerk voor bijzondere behoeften
Recentelijk zijn alle bedrijfsunits voorzien van een nieuwe pantry. Maar voor sommige ondernemers gaat Evindie verder dan alleen de basisvoorzieningen. Een voorbeeld hiervan is de prachtige sportbar die we in februari hebben opgeleverd voor TOPvorm.

Innovatieve vloeroplossingen
En nu, vers van de pers, brengen we u de volgende oplevering in opdracht van huurder Jaspers Tabletop. Naast het plaatsen van de pantry hebben we ook de showroomruimte voorzien van een PVC visgraat vloer van het merk Durofloor, geleverd door de gebroeders Willard. Deze keuze benadrukt nogmaals onze aandacht voor detail en ons streven naar het gebruik van duurzame materialen.

Kies voor gemak en kwaliteit met Evindie Keukens
Evindie Keukens is uw one-stop-shop voor betaalbare keukenoplossingen, inclusief uitgebreide voorbereidende werkzaamheden naar uw wensen. Elk detail is zorgvuldig doordacht en uitgevoerd. Neem contact met ons op en ervaar zelf het verschil met Evindie.