Opening showroom IJsselstein

Opening showroom IJsselstein

Evindie Keukens opent binnenkort haar deuren in het centrum van IJsselstein. Er is speciaal gekozen voor een compacte showroom waarin u overzichtelijk uw keuken kan samenstellen met een van onze specialisten met ruim 25 jaar ervaring. Wij hebben keukens, apparatuur maar ook voor meubels en accessoires van premium merk tot exclusieve merken en design bent u bij ons aan het juiste adres.

Het bijzondere van deze showroom is dat alles met veel aandacht is samengesteld. Er is tegenwoordig zo ontzettend veel keuze dat het niet meer te doen is om alles in een showroom te laten zien. Daarom hebben wij een showroom zo samengesteld dat u snel en eenvoudig keuzes kan maken. Alle keukenbladen, keukenkastjes en grepen staan allemaal binnen handbereik, waardoor u snel alles gecombineerd kunt zien. Daarnaast hebben wij een selectie van keukenapparatuur samengesteld. Alle meubels die u ziet in onze showroom zoals barkrukken, keukenstoelen, eettafels, vloeren en accessoires kunnen wij leveren. Hiermee bieden wij echt een complete keuken aan. Dit lijkt misschien veel maar door onze manier van werken kunnen wij u direct laten zien wat er mogelijk is zonder dat het u veel tijd kost. Dit is nu eenmaal hoe de maatschappij aan het veranderen is. Door de vele keuzes ziet de klant door de bomen het bos niet meer. Ons concept is dan ook de keuzes voor klant makkelijker maken op een efficiënte manier. Dit bespaart uiteindelijk tijd en dus ook geld.

Onze showroom is geheel vrijblijvend te betreden. U kunt echt met een gerust hart naar binnengaan zonder dat u bang hoeft te zijn dat er een “snelle keuken verkoper” op u afkomt. Wij spreken u dan ook alleen aan wanneer u dit zelf wilt. Wij geven geheel vrijblijvend advies en desgewenst stellen wij dan uw keuken samen in ons 3D ontwerp pakket. U kunt direct meekijken op het 50 inch beeldscherm hoe het ontwerp gaat worden. U hoeft niet bang te zijn dat er een onderhandeling komt over de prijs. Wij werken met de juiste prijs voor u! U weet direct waar u aan toe bent. Allemaal heel open, eenvoudig en vertrouwd.

Kom langs of maak een afspraak.

Utrechtsestraat ijsselstein
Winkelstraat ijsselstein