Nieuwe Keuken Collectie 2022

Samen met onze diverse keukenfabrikanten hebben wij allerlei bijzondere innovatieve nieuwe producten samengesteld. Kenmerken voor onze nieuwe producten en keuken collectie zijn de supervariable intelligente opbergoplossingen, met slimme functies en uiteraard nieuwe kleuren en decors van authentiek tot elegant. Elke keer weer herontdekken wij de keuken echter dit jaar met name de bijkeuken door creatieve doorgangsoplossingen waardoor er een nieuwe dimensie ontstaat.

Fronten en trends

Onze keukens bieden wij nog meer individualiteit en meer varianten. Geïnspireerd door de natuur breiden wij ons complete keuken assortiment uit met zeven nieuwe eigentijdse fronten. Deze nieuwe look wordt gekenmerkt door materialen zoals hout, glas en beton. 

Naast deze uitbreiding van fronten hebben wij in onze showroom al een hele uitgebreide collectie aan fronten. Wij helpen u met het samenstellen van de keuken die helemaal bij u past. Dit in combinatie met de juiste keukenapparatuur en blad zorgen wij ervoor dat uw droomkeuken werkelijkheid word.

Omgeving en vormgeving 

Wij ontwerpen uw keuken geheel voor uw individu. Onze nieuwe collectie biedt u talrijke combinatiemogelijkheden met 10 nieuwe werkbladdecors, waaronder 2 werkbladen van Quartz steen en 5 decors van het nieuwe XTRA Ceramic-werkblad als ook zeven nieuwe grepen en 8 nieuwe wanden. Kortom kunt u bij Evindie Keukens in IJsselstein helemaal terecht om alle combinaties mogelijk te maken. 

Techniek en details

Techniek van de keuken moet mee in de tijd. Wij maken gebruik van diverse keukenfabrikanten waardoor wij altijd mee gaan met de nieuwe technieken. Nu kunnen wij u een nieuwe techniek aanbieden genaamd Sign Emotion. Dit is een modulaire railsysteem. Hierdoor zijn er nu eindeloze mogelijkheden in de vormgeving van de keuken, woonkamer en ook badkamer. Onze garderode en schoenenkast gaan ook vanaf nu naar onze hoge kasten. Dit komt voor de rasteraanpassingen wat de mogelijkheid biedt voor extra wand- en hogekasten. Dit is de logische stap naar vooruitgang.

Wilt u meer weten wat Evindie Keukens kan betekenen voor u? Kom dan naar onze showroom in IJsselstein of maak een afspraak en wij helpen u geheel vrijblijvend op weg naar uw droomkeuken.