Geen ruimte? Geen probleem!

Met deze tips voor meer opbergruimte in uw nieuwe droomkeuken creëert u meer dan genoeg ruimte!

1. Een goede indeling van uw droomkeuken is van belang omdat het zorgt voor efficiëntie tijdens het koken. Het helpt bij het organiseren van uw voorraad & keukengerei, het optimaliseren van de ruimte en het creëren van een functionele & aangename omgeving!

2. Apothekerskasten zijn enorm efficiënt en praktisch in gebruik. Deze kasten zijn vaak smal en hoog, hierdoor neemt het weinig ruimte in beslag maar je kunt er tegelijkertijd wel ontzettend veel in kwijt! De kast biedt veel opbergruimte en maakt het gemakkelijk om de voorraad te organiseren.

3. Samengevoegde inbouwapparatuur kan een geweldige optie zijn voor keukens met een beperkte ruimte. Het biedt de mogelijkheid om meerdere functies te combineren in 1 apparaat. Denk bijvoorbeeld aan een 3-in-1 oven met hete lucht, magnetron & stoomfunctie. Maar ook een kokend waterkraan of oven met airfryer functie scheelt weer een los apparaat in de keuken!

4. Tot slot zijn er ook verschillende opbergsystemen en accessoires die helpen bij het creëren van een meer efficiëntere en functionele opbergruimte in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan besteklades, flessenrekken, bordenhouders en uittreksystemen.

Ook interesse in een efficiënte, functionele en hoogwaardige droomkeuken? Maak dan snel een afspraak! www.evindie.nl/contact