Evindie’s recente keukenproject: Is het geen plaatje?

Bij Evindie hebben we weer een prachtige keuken opgeleverd die luxe en stijl samenbrengt. We zijn er om de wensen en behoeften van onze klanten om te zetten in een droomkeuken. We weten dat een goed ontwerp niet alleen gaat om hoe het eruitziet en wat het kost, maar om de details. We willen dat uw keuken net zo speciaal aanvoelt als uw meest dierbare bezit, en dat voor een eerlijke prijs.

Een keuken die indruk maakt
Deze recent opgeleverde keuken is een schitterend voorbeeld van ons vakmanschap. Met een strakke, zwarte uitstraling en veel luxe details is deze keuken een ware blikvanger. De keuken is voorzien van apparatuur van Inventum, waaronder een innovatieve kookplaat met afzuiging en Celcius cooking van ATAG. Daarnaast hebben we een praktische kokendwaterkraan van Selsiuz geïnstalleerd, en een elegante wijnkoeler van Airodesign voor de echte wijnliefhebber.

Perfecte afwerking met goede materialen
De keuken is afgewerkt met een stijlvol kunststof werkblad van Dekker. Voor de vloer hebben we gekozen voor een prachtige PVC visgraatvloer, geleverd door de gebroeders Willard. Deze vloer voegt niet alleen een luxe uitstraling toe aan de ruimte, maar is ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Ons vakmanschap in elk detail
Bij Evindie verzorgen we niet alleen het leveren en plaatsen van de keuken, maar ook de installatie van de PVC visgraatvloer. We zorgen ervoor dat elk aspect van het project nauwkeurig wordt uitgevoerd, van de installatie van de apparatuur tot de afwerking van de vloer.

Uw droomkeuken tegen een eerlijke prijs
Bij Evindie streven we ernaar om uw keuken nét zo speciaal te maken als uw meest gekoesterde bezitting. We combineren stijl, functionaliteit en vakmanschap om keukens te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten. En dat alles tegen een eerlijke prijs.

Neem vandaag nog contact met ons op
Bent u op zoek naar een nieuwe keuken die zowel stijlvol als functioneel is? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw droomkeuken werkelijkheid kunnen maken. Met Evindie bent u verzekerd van kwaliteit, vakmanschap en een keuken waar u trots op kunt zijn!