Evindie keukens creëert sportbar in IJsselstein

In september 2023 kondigden wij enthousiast aan dat wij betrokken zijn bij de realisatie van maar liefst 13 bedrijfskeukens in IJsselstein, waaronder een prachtige sportbar met een opvallende PVC visgraat vloer. De sportbar voor TOPvorm is nu geplaatst. Bent u ook zo benieuwd naar het resultaat?

Sportbar met PVC visgraat vloer
De sportbar, een ware eyecatcher, is nu klaar voor TOPvorm. We verzorgden het keukenontwerp, inclusief de aansluiting en montage. Ons team creëerde een naadloze integratie van functionaliteit en stijl. De keuze voor een PVC visgraat vloer van de gebroeders Willard voegt niet alleen elegantie, maar ook duurzaamheid aan de ruimte toe.

Een paar details:

  • PVC visgraat vloer in zowel keuken als kantoorruimtes
  • Inbouwapparatuur van hoogwaardige kwaliteit, geleverd door Inventum, voor een efficiënte werkomgeving
  • Het hele pand is uitgerust met een waterontharder, waardoor de levensduur van apparatuur wordt verlengd en onderhoud wordt vereenvoudigd

PVC van Gebroeders Willard
De keuze voor PVC van de gebroeders Willard benadrukt niet alleen onze aandacht voor detail, maar ook ons streven naar duurzame materialen.

TOPresultaten
Evindie Keukens is dé alles-in-een-bestemming voor betaalbare keukens die, naar wens, alle voorbereidende werkzaamheden uitvoert. Elk aspect is doordacht ontworpen en uitgevoerd om TOPresultaten te leveren!

Neem vandaag nog contact op met ons en sluit u aan bij de tevreden klanten die het verschil met Evindie hebben ervaren.