Evindie Keukens breidt uit!

Vanuit onze keukenshowroom in het centrum van IJsselstein hebben wij het afgelopen jaar een vliegende start gehad. Evindie Keukens heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het adviseren, ontwerpen en plaatsen van keukens. Het afgelopen half jaar zien wij een trend dat naast de keuken ook veel vraag is naar de invulling van bijkeukens en wasruimtes.

Bijkeuken

Een keuken is tegenwoordig het hart van het huis. Deze is niet alleen meer om te koken, nee deze is bedoeld voor de vrijdagavondborrel, ontbijt aan de bar of bijvoorbeeld gewoon een plek om het journaal te kijken. Deze ruimte kunnen wij helemaal voorzien van alle gemakken tot ook allerlei sfeeropties zoals indirecte verlichting en barelementen boven het kookeiland met verlichting van het merk Wave bijvoorbeeld. Om deze reden zien wij dat veel mensen een bijkeuken willen hebben om hier deze meer te kunnen gebruiken voor opslag van schoenen, jassen en speelgoed bijvoorbeeld. En niet te vergeten om al deze spullen schoon te maken is dit veel hygiënischer om dit in de bijkeuken te doen. Of wat dacht u van uw eigen ingebouwde airdresser kast stoomreiniger van Samsung. Kortom allemaal ideeën waar wij u mee kunnen helpen om uw leven comfortabeler en prettiger te maken.

Wasruimte

Vaak wordt er niet gedacht aan een keukenspeciaalzaak om uw wasruimte in te richten. Als wij bezig zijn met uw droomkeuken in onze showroom dan denkt u vaak niet wat er allemaal nog meer mogelijk is. Samen met onze leverancier hebben wij verschillende mogelijkheden om ook uw droomwasruimte in te richten. In deze wasruimte bouwen wij de droger en wasmachine volledig in. In de kastsystemen integreren wij allerlei noviteiten voor u zoals een uitschuifbare opvouwplank en een uitschuifbare strijkplank. En als de faciliteiten er zijn kunnen we uiteraard ook een kraan en gootsteen integreren. De prijs voor een ingerichte wasruimte zal u ook wel bevallen denken wij. Want de prijs van de keuken wordt vaak bepaald door de apparatuur en het blad. Echter een bijkeuken bestaat alleen uit kasten en uiteraard de 2 machines. En de droger en wasmachine kunt u ook kopen bij Evindie! Wij zijn exclusief dealer van Samsung. Dus alles kan daarmee via een bouwdepot betaald worden als u dit wil financieren via uw hypotheek. Niet alleen handig maar ook voordelig voor u!

Kom gerust langs in onze showroom of maak een afspraak en wij kunnen alles aan u uitleggen.

Met vriendelijke groet,

Team Evindie Keukens, bijkeukens en wasruimtes IJsselstein.