DE SHOWROOM IS GEOPEND!

Afgelopen Juli 2021 heeft Evindie Keukens officieel zijn deuren geopend in de binnenstad van het bruisende IJsselstein. Inmiddels zijn de eerste keukens al verkocht vanuit onze showroom. Waar wij niet altijd bij stilgestaan hebben is dat veel klanten het juist prettig vinden om bij ons een mooie droomkeuken te laten ontwerpen en samenstellen omdat de winkel aanvoelt zoals thuis. Wij hebben dan ook al veel leuke reacties gekregen en zijn niet onopgemerkt gebleven. Het online platform InIJsselstein heeft zelfs een leuk stuk geschreven over Evindie Keukens. Hieronder het artikel.

 

 

NIEUW in IJsselstein 🧑‍🍳Evindie Keukens

In juli opende Stefan Ooms de showroom van Evindie Keukens aan de Utrechtsestraat 26 in IJsselstein. Is dat niet een gekke locatie voor een keukenshowroom? Nee hoor, Stefan vertelt ons dat het een nieuwe trend is: ‘het is een compacte showroom om inspiratie op te doen voor een nieuwe keuken. Uiteindelijk vind je in de grotere showrooms ook niet jouw keuken in de exacte opstelling en met de juiste apparatuur. Je stelt de keuken samen aan de hand van panelen en een tekening. Dat kun je hier ook!’

We treffen Stefan dan ook aan de (digitale) tekentafel, waar hij bezig is met een 3D tekening voor een klant. Stefan werkt al vanaf zijn 18e in de bouw en is een ervaren aannemer. Je kunt bij hem daarom niet alleen terecht voor de aankoop en installatie van een nieuwe keuken, maar ook voor een kleine verbouwing.

De showroom van Evindie Keukens is op woensdag tot en met zaterdag open van 10.00 tot 17.30 uur. Op vrijdag is de showroom tot 20.00 uur open. Blij je te zien!

Meer informatie: https://inijsselstein.nl/post/evindie-keukens