Bijkeuken als verlengstuk van de keuken

Keuken met inductiekooplaat

Waar moeten alle spullen heen, die men dagelijks nodig heeft – maar die men niet altijd wil zien of wil laten zien? Ze kunnen naar de kelder, maar dan liggen ze niet meer voor het grijpen in het dagelijks leven. Bovendien hebben veel eengezinswoningen en nieuwbouwhuizen tegenwoordig geen kelder meer. Daarom wordt de bijkeuken nu nieuw leven ingeblazen. Omdat in deze ruimte vaak verschillende functies op een klein basisoppervlak moeten worden uitgevoerd, is een functioneel en ergonomisch ontwerp met slimme oplossingen essentieel.

De was- en opbergruimte
De was- en opbergruimte is een slim alternatief voor moderne huizen en woningen zonder kelder of berghok. Wij bieden u individuele oplossingen voor de verzorging van de was, reiniging, opslag en recycling, zelfs in de kleinste ruimtes. Met ons breed assortiment en de vele praktische accessoires maken wij een optimale ruimteplanning mogelijk, die perfect is afgestemd op uw levensstijl en behoeften.

Functionele opbergruimte
Dankzij de verhoogde inbouw van wasmachine en droger ontziet u uw rug bij het laden en leeghalen – een echte verlichting bij de dagelijkse werkzaamheden. De onderbouw is uitgerust met een speciale, door de TÜV goedgekeurde metalen schoor ter versteviging. Zo blijft de machine ook tijdens het centrifugeren veilig op haar plaats.

Wilt u nou ook die uitbreiding op uw droomkeuken van Evindie? Maak dan snel een afspraak!

Maatwerk keukens nieuwegein
Bijkeuken verlengstuk
Bijkeuken maatwerk
Keuken gadgets
Apothekers kast