Beursbezoek Evindie Keukens 2023

Om onze klanten nog beter te kunnen helpen om tot de droomkeuken te komen die bij hen past heeft het team van Evindie Keukens ook dit jaar weer persoonlijk de Duitse keukenbeurs bezocht! Zo zijn wij er zeker van dat we altijd 100% op de hoogte zijn van de allernieuwste verbeteringen binnen onze branche!

Op deze keukenbeurs doen wij inspiratie op, ontdekken we de nieuwste trends, laten we ons verrassen door noviteiten op keukengebied maar genieten we ook vooral van de unieke ambiance!

De nieuwste kleurtrends voor de 2024-collectie!

Deze nieuwe trendkleuren worden toegevoegd aan het assortiment van Evindie Keukens. Met deze verfrissende en elegante kleuren creëer je een unieke sfeer:

De nieuwe zachte groene tint zorgt voor een subtiele maar harmonieuze toets. De elegante pasteltint geeft ons assortiment een nieuwe glans en nodigt uit om je huis in een compleet nieuw licht te zien!

Exclusieve inductiekookplaat met afzuiging

Een uniek design gecombineerd met een uitstekende functionaliteit en maximale energie-efficiëntie. Deze inductiekookplaat met afzuiging sluit naadloos aan bij ons steenlook werkblad!

De toekomst van de keuken!

Wat ons vooral opviel is dat er veel nieuwe technologie, gadgets en systemen waren. Zoals een vaatwasser-lade, uitgebreide spoelbaksystemen met glazenspoelers en nog veel meer! Onze showroom passen wij ook continu aan met deze keukentrends. Meer weten? Kom dan vooral eens langs of maak een afspraak.

U bent elke woensdag t/m vrijdag vanaf 10.00u tot 17.30u (vrijdag tot 20u) en zaterdag van 11.00u tot 17.00u van harte welkom om kennis te maken met ons en uw nieuwe droomkeuken. Kom (gerust of vrijblijvend) binnen!