Welkom bij Evindie badkamers Nieuwegein-Utrecht


Tot rust komen wordt alsmaar belangrijker. De ideale plaats om dat te verwezenlijken is de badkamer. Volgens de laatste trends in badkamerdesign wordt dan ook veel aandacht geschonken aan zowel comfort als het creëren van een serene en rustgevende look.

De badkamer heeft de laatste jaren een enorme evolutie doorgemaakt. Van kleine kille ruimte met bad,wastafel en toilet is het een oase van rust geworden. Een plaats waar ontspanning en verzorging de boventoon voeren. Dat vertaald zich wat vormgeving betreft in steeds grotere ruimtes met accessoires op maat van de bewoners. Bij Evindie vind je alle bekende merken zoals: Villeroy & Boch, Grohe, Hansgrohe, Duravit, Sphinx, Ideal Standard, Geberit, enz....
  

Evindie helpt u graag verder met uw keuze voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij werken met professionals die u helpen uw dromen te realiseren.

Badkamerrenovatie en verbouw van een woonhuis,vergt vakmanschap in alle facetten. Dit vakmanschap hebben wij in huis en wij verzorgen de gehele renovatie in eigen beheer vanaf sloop tot oplevering zijn wij uw aanspreekpunt... het bekende alles onder 1 dak concept. 

Bij Evindie helpen wij u niet alleen bij het ontwerpen en bouwen van uw droombadkamer of inloopdouche, maar maken wij de weg er naartoe bovendien gemakkelijk en plezierig.

 In de showroom heeft u ook keuze uit een ruim assortiment betaalbaar sanitair in diverse kleuren en kwaliteiten van modern tot klassiek bij Evindie vind u altijd
 het juiste sanitair in uw stijl,kleur en prijs.


Dus wacht niet langer om uw droom te verwezenlijken en Neem contact op  voor een vrijblijvende offerte opmaat, desgewenst komen wij bij u thuis waar wij u alle nieuwste trends op badkamergebied kunnen tonen.