PrijzenHoewel kwaliteit voorop staat, is de prijs natuurlijk ook van belang, daar hoeven we niet omheen te draaien. Dat is op zich duidelijke taal. Aan de andere kant: eigenlijk weet je dan nog niet veel als nog niet boven water is, hoeveel tijd er met het werk gemoeid zal zijn. Een exacte uitspraak over de uiteindelijke kostprijs kan pas volgen na inventarisatie van het te verrichten werk. 

De prijs voor een klus is afhankelijk van een groot aantal variabelen: het materiaal en de constructie ervan, de grootte en hoogte, de afwerking etc. Zonder een deskundige meting en opname van wensen is een offerte niet veel waard. De uiteindelijke prijs kan honderden (en soms zelfs duizenden) Euro’s verschillen.


Evindie gelooft niet in ‘ongeveer’ en ‘vanaf’-prijzen. Wel in ‘exact’ en ‘maatwerk’. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten en diensten, nemen we graag de moeite om samen met u op zoek te gaan naar de passende oplossing. Dat advies is gratis, uiteraard. En de offerte is geheel vrijblijvend. 


Neem contact op met ons voor een afspraak met inhoud en een onderscheidend aanbod.