Op bezoek bij ATAG Experience Center

Beste lezer en keukenliefhebber,

Vandaag hebben wij een bezoek gebracht aan het Experience Center van ATAG, Pelgrim & Etna. Na dit educatieve bezoek zijn wij weer helemaal op de hoogte van de nieuwste technologie en de laatste nieuwtjes op kookgebied. Zo kunnen wij onze klanten weer maximaal adviseren bij de aanschaf van hun keukenapparatuur. Graag nemen wij u mee in de laatste ontwikkelingen.

Celsius Cooking

Met Celsius Cooking heeft u de mogelijkheid om per kookzone de temperatuur tot op de graad en seconde nauwkeurig in te stellen. Omdat je tot op de graad nauwkeurig kookt, lukt elk gerecht keer op keer perfect. Ook hoeft u niet meer bang te zijn dat gerechten aanbranden, te gaar worden of dat de pannen overkoken. De kookplaat zorgt voor temperatuurbeheersing daar waar het nodig is.

Combi-stoomoven

Opwarmen, bakken en stomen in een apparaat, dankzij de multifunctionele oven, magnetron en stoomfunctie. Met de stoomfunctie kunt u hele gerechten in een keer bereiden, er vind namelijk geen smaakoverdracht plaats. Ook behoudt u met het gebruik van deze functie meer smaak en voedingsstoffen. Het waterreservoir heeft een inhoud van 1,5 liter en is mooi weggewerkt achter het bedieningspaneel. U heeft dus geen vaste water aansluiting nodig.

Vaatwassers

Ook op het gebied van vaatwassers zijn er weer nieuwe, handige ontwikkelingen. Zo zijn er vaatwassers uitgerust met een interne zeeptank. Deze kunt u met een vloeibare zeep vullen en hier kunt u langere tijd gebruik van maken. Dit voorkomt dat u bij elke beurt weer een nieuw tablet moet plaatsen. Dit is helemaal handig in combinatie met de home connect functie. Waarbij u het apparaat op afstand kunt bedienen via een app.