Nieuwe Keukens


                                                                         

De keuken wordt vaak de gezelligste plek in het huis genoemd. Omdat deze plek zo bijzonder is, is het van groot belang om een keuken uit te zoeken die perfect bij u en uw gezin past. Behalve mooi, moet uw keuken vooral functioneel zijn. Of u nu wilt koken, grillen, bakken of stomen, Evindie vertelt u graag over de nieuwe trends en ontwikkelingen op keukengebied.


Een keuken kopen is een grote aankoop waar u jarenlang plezier van wilt hebben. Laat u daarom inspireren door onze website en aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt vrijblijvend een afspraak maken zodat wij aan huis komen met alle monsters en stalen. Wij van Evindie geloven dat u beter een style en kleurcombinatie kunt maken in uw eigen keuken, want dat is ook de uiteindelijke plek waar die moet komen te staan.  

Doordat wij een aan huis komen en geen showroom hebben, kunnen we betaalbare prijzen garanderen. Houd er altijd wel rekening mee dat een geheel nieuwe keuken en plaatsen veel meer kost dan een optische upgrade daarom hebben wij van Evindie samen met onze keukenleverancier een gehele renovatie programma opgezet dat geheel maatwerk levert, zo kunnen wij voor elk budget een oplossing zoeken.
kijk voor meer informatie op de pagina Renovatie keukens
We zijn altijd bij de tijd en kunnen perfect inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen. Evindie heeft voor elke woonruimte, groot of klein, een geschikte keuken. Samen met Evindie kunt u niet alleen de juiste kasten, maar ook de beste keukenapparatuur uitzoeken. Wij werken uitsluitend met A-merken.


 


Uw nieuwe keuken kopen? Stel de aankoop van uw droomkeuken niet langer uit en neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat!