Keukenrenovatie

U wilt weer een modern ogende keuken met de gemakken van vandaag de dag. Uw keuken renoveren heeft dan ten opzichte van een compleet nieuwe keuken veel voordelen. Bij keukenrenovatie gebruiken we de basis van uw huidige keuken, die is vaak nog prima in orde. Het gevolg is dat u een toch een ‘nieuwe’ keuken krijgt zonder hak- en breekwerk en die aanzienlijk goedkoper is dan een compleet nieuwe keuken.


Eén van onze adviseurs bekijkt bij u de situatie ter plekke en luistert naar uw wensen voor een keukenrenovatie. Hij kent als geen ander de mogelijkheden om uw keuken te vernieuwen. Hij laat u voorbeelden zien en samen komt u tot uw ideale keuken op maat en dat alles voor een betaalbare prijs.


 
Uitgebreide mogelijkheden

Welke stijl u ook wenst voor uw keuken, van landelijk tot strak design, Evindie levert alles op maat. In ons keukenrenovatie programma vindt u een grote verscheidenheid aan nieuwe keukenfronten, nieuwe werkbladen of nieuwe keukenapparatuur. Hierdoor vindt u, samen met Evindie, altijd de keuken met de sfeer waar u naar op zoek bent en blijft alles onder 1 dak!
Renovatie van uw apparatuur

Misschien is uw keuken nog helemaal goed alleen is uw keukenapparatuur verouderd. Met een keukenrenovatie kunt u ervoor kiezen dat u alleen de bestaande apparatuur wilt vervangen. U kunt zo een oude oven vervangen voor een nieuwe luxe oven waardoor uw keuken direct weer een nieuw uiterlijk heeft. De specialisten van Evindie-keukenrenovatie kunnen u helpen met het voorzichtig verwijderen van uw oude keukenapparatuur. Vervolgens plaatsen ze uw nieuwe keukenapparatuur waardoor uw keuken weer een nieuwe uitstraling heeft.
Renoveren van de frontjes

De frontjes van de keukenkastjes hebben het vaak zwaar te verduren. Ze beschadigen snel door gebruik, maar u wilt hiervoor niet uw gehele keuken vervangen. Met een keukenrenovatie kunt u ervoor kiezen dat uw frontjes vervangen worden. Uw keuken krijgt zo een compleet nieuwe structuur of kleur. U kunt kiezen uit een breed scala deurfrontjes die u laat monteren op uw oude keukenkastjes. 
Een vernieuwde keuken in één dag

Welke monteur er ook bij u thuis komt werken, hij heeft er plezier in om u te helpen aan een prachtig vernieuwde keuken. Ze werken netjes en zorgen voor een perfecte afwerking. Onze monteur zorgt met de door u uitgezochte nieuwe kastje, werkblad of keukenfrontjes meestal in één dag voor een vernieuwde keuken. Bovendien krijgt u maar liefst 10 jaar garantie op de keukenfrontjes.


Wilt u meer weten over Evindie-keukenrenovatie?                                                                                                          Vul het formulier in, wij voorzien u van meer informatie.