Kasten op maat


Bent u op zoek naar een kast die naadloos aansluit bij uw wens en interieur? Wij komen bij u thuis met onze showroom!!

Voor al uw wensen op het gebied van kasten kunt u bij ons terecht. Wij leveren maatwerk en kant-en-klare producten in diverse prijsklassen. Evindie is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van schuifdeurkasten, kastwandsystemen en inloopkasten op maat. Laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wat dacht u van een schuifdeurvulling in diverse frontstylen, kleuren en kasten op maat van uw ruimte.


Onze service:

  • Optimale begeleiding
  • Showroom op wielen concept
  • Wij werken met eigen monteurs
  • Inmeet service gratis bij bestelling!
  • Wij bieden maatwerk
  • Wij stellen hoge eisen aan de afwerking

 Inloopkast

De inloopkast is erg in trek. En daar is meer dan één goede reden voor. Een inloopkast is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en laat toe de beschikbare ruimte optimaal te benutten. U tovert een ruimte om tot een fraaie en héél praktische inloopkast.
Evindie biedt u bovendien de mogelijkheid om te kiezen: concept, materiaal, constructie en budget bepaalt u zelf.
Tal van accessoires, zoals uittrekbare garderobeliften, dassenhouders, broekenrekken, lades,… maken van uw dressing een praktisch en overzichtelijk geheel.
Zelfs in een kleine ruimte van 2 bij 2 meter kan u een inloopkast van Evindie inplannen.
Ook hier wordt de indeling samen met u conceptmatig uitgetekend om zo tot de perfecte indeling te komen.

Maatkasten - Slaapkamers

In uw slaapkamer heeft u graag veel opbergmogelijkheden. Van vloer tot plafond, tussen twee muren, van muur tot zijwand, ook onder een afschuining,...

Evindie adviseerd u graag hoe u uw opbergruimte in de slaapkamer het meest praktisch kan indelen.
De indeling van de maatkast is volledig à la carte en u beslist zelf ook over de stijl, materiaalkeuze en kleuren. Enkele nuttige accessoires, zoals uittrekbare garderobeliften, dassenhouders en laden maken van uw ingerichte slaapkamer een overzichtelijk geheel met een maximum aan ruimte.


Praktisch, kwalitatief en esthetisch,… een maatkast is ideaal voor in de slaapkamer.
Scheidingswanden

Scheidingswanden zijn dé oplossing voor de efficiënte indeling van twee ruimtes, zoals inloopkast en slaapkamer, keuken en woonkamer enz.... Scheidingswanden bieden u de mogelijkheid om creatief te zijn met licht en ruimtes.

Onze schuifdeuren zijn niet alleen oogstrelend mooi, ze zijn ook perfect glijdend, geruisloos en gemakkelijk te onderhouden. Onze scheidingswanden kunnen zowel hangend (zonder vloerrail) als bodemrollend zijn, met of zonder horizontale verdelingen.


Ga snel naar onze kastconfigurator voor de samenstelling van uw droomkast op maat!