Historie


In 1995 begon het allemaal voor Stefan bij het bedrijf van zijn ouders, waar hij alle ins en outs leerde van het bouwen. Het bedrijf waar hij de afgelopen jaren dienst heeft gedaan produceerde mobiele recreatie woningen van hoogwaardig niveau voor de particuliere en zakelijke markt. Er werd voornamelijk geleverd aan park expoitanten die nog steeds te zien zijn op tvprogramma´s o.a. bij House Vision en Droom van een Tweede Huis.

Door de recessie en het slechte financieringsklimaat van de laatste jaren moest het bedrijf na 41 jaar helaas zijn deuren sluiten en moest Stefan een nieuwe uitdaging aangaan. Mede door alle kennis van de afgelopen jaren en de diversiteit van de werkzaamheden besloot hij om de particulieren markt te bedienen met een vernieuwde " showroom aan huis concept" .


 

 

Met het vernieuwde concept bediend Evindie nu de particuliere en zakelijke markt. En komt thuis bij de klant met alle stalen en monsters om zo waar nodig een 3D-visualisatie te maken van badkamer of keuken. Door de nauwe samenwerking met vele leveranciers kan Evindie een compleet aanbod leveren aan diensten en producten met 1 aanspreekpunt. Dit doen wij op professionele wijze, zonder concessies te hoeven doen aan noodzakelijk aspecten als klantgerichtheid, kwaliteit en service. 

                                                             Wij spreken van Full Service!                          

 


                                                                Wilt u ook ontdekken wat Evindie voor u kan betekenen neem dan snel Contact op